Biscuiti de vanilie crocanti

de laylalala in Prajituri, 13 Iun 2011 | 4310 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr unt, la temperature camerei
  • 300 gr zahar
  • semintele de la 1 baton de vanilie
  • 4 oua
  • 700 gr faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • ¼ lingurita bicarbonate de sodiu
  • ou batut
  • zahar tos cu granule mai mari
Portii: 40
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti de vanilie crocanti:

1.       Incinge cuptorul la 180°C.

2.       Bate untul cu zaharul si semintele de vanilie.Incorporeaza oaule, cate unul pe rand. AMesteca faina cu praful de copt si bicarbonatul de sodiu apoi incorporeaza-le in compozitia precedent.

3.       Intinde aluatul pe o suprafata pudrata cu faina si decupeaza ce forme doresti.Unge biscuitii cu putin ou batut apoi presara-I cu zahar tos.Da biscuitii la copt 8-10 minute apoi lasa-I sa se raceasca complet.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti de vanilie crocanti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

ieri la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

ieri la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

Pui în stil asiatic - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 17.01 la 11:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri si braduti de craciun