Biscuiti arici

de Giana in Dulciuri, 23 Oct 2013 | 3842 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pahare cu faina (am masurat cu un pahar de 200 g)
  • 150 g margarina
  • 120 g zahar pudra
  • 1 albus de ou
  • 1 plic zahar vanilat
  • coaja rasa de portocala
  • bomboane mici pentru ochi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti arici:

Se amesteca toate ingredientele si se framanta bine. Aluatul obtinut il bagam in frigider pentru 30-60 minute. Aluatul trebuie sa fie rece pentru a-l putea modela mai usor.

Se fac bilute de marimea unei nuci si le dam o forma ovala, putin ascutita la un capat. Deasupra se ciupesc cu varful de la foarfeca dandu-le forma de tepi. Le montam cate 2 ochi si bagam biscuitii la cuptor. Coacem biscuitii la 160 grade C pana devin rozalii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti arici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Giana 1

24.10.2013, 09:34

Diana

mihaelar63 1

29.10.2013, 14:07

Ce ochiosi sunt aricii tai

Giana 1

29.10.2013, 15:37

Mihaela, n-am avut ochi mai mici. Am cautat bilute de ciocolata, dar n-am gasit pe moment si m-am ales cu mutantii astia

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri "Bradut"