Biscotti ciocolatosi

de susu in Dulciuri, 16 Feb 2011 | 4835 vizualizari

 

Reteta Brandusei de aici : http://www.bucataras.ro/retete/crinkles-15752.html. Nemaipomeniti. Eu am tavalit cativa prin zahar pudra doar de proba insa pe ceilalti i-am lasat fara, mi-au placut mai mult fara zahar deasupra.

 

INGREDIENTE

  • 150 g unt moale
  • 150 g zahar tos, brun
  • 2 oua
  • 200 g faina
  • 1 lingura cacao
  • ¾ lingurita praf de copt
  • 140 g ciocolata amaruie tocata marunt
  • Esenta de rom  
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscotti ciocolatosi:

Untul la temperature camerei se freaca cu zaharul apoi se adauga ouale pe rand si se freaca dupa fiecare. Adaugam esenta si faina care a fost amestecata cu praful de copt si cacaoa. Punem si ciocolata si invelim compozitia in folie alimentara dupa care dam 2 ore la frigider. Formam bilute si le punem la copt pentru 10 minte. Sunt fragede, crocante si delicioase.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscotti ciocolatosi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornuri pufoase