Bilute de branza

de Mitinita in Aperitive / Garnituri, 1 Mai 2011 | 6351 vizualizari

 

Dupa ce am vazut la divainbucatarie a trebuit sa le fac si eu,putin mai altfel.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr branza de burduf
  • 200 gr de feta sau telemea
  • masline verzi cu ardei rosu
  • condimente: cimbru,marar uscat,ras-el-hannouth,zaatar,usturoi granulat,usturoi pudra
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bilute de branza:

 

Se amesteca branza de burduf si feta. Nu a mai fost nevoie de smantana, feta s-a maruntit usor si a fost usor de lucrat cu compozitia. Nu am adaugat sare,nu a fost nevoie,branzeturile sunt destul de sarate si condimentele dau destula aroma.

Maslinele se taie in felii rotunde, subtiri.

Se formeaza bilute din amestecul de branza si se dau pe rand prin condimente,

Se lipesc feliile de masline pe bilute. Daca le apasati putin mai tare se lipesc.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bilute de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură de morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Taci si inghite