Bifes de vanat cu sos Mirandeza si mandioca prajita

de cristeena20 in Mancaruri cu carne, 11 Sep 2013 | 4288 vizualizari

COMENTARII (21)

nilgun 1

11.09.2013, 22:52

yummy

MotanLaOale 1

11.09.2013, 22:53

Angelina_Elena 1

11.09.2013, 22:54

Ce bine arata!

cristeena20 1

11.09.2013, 23:03

multuemsc..sis avedeti ce bun gust are...

Bya Ralu 1

11.09.2013, 23:03

ooo ce minunatie ne-ai adus

Miha 1

11.09.2013, 23:14

apai tu vorbesti limbi straine cu noi...

karla 1

11.09.2013, 23:44

Aurelia 07_07 1

12.09.2013, 06:56

portiadelumina 1

12.09.2013, 06:59

Eu nu ştiu limba aia, dar la ce văd gătit m-aş pricepe să traduc la mâncat. ) Bun!

Panacris 1

12.09.2013, 07:59

Rocsi 1

12.09.2013, 13:47

Cred ca e ceva bun

laura_n 1

12.09.2013, 15:08

multumim ca ne impartasesti din arta culinara locala

Lia_ 1

12.09.2013, 15:36

ah ce dor imi e de carne de vanat! Tata era un pasionat vanator si am mancat tot ce se putea vana si facute obligatoriu in vin

cristeena20 1

12.09.2013, 22:03

Multumesc mult!! Acest fel d emancar enue neaparat de aici..ei mananca ff putine lucruri si deloc variate. Aici am adaptat ingredientele gasite pentru a face feluri d emancare bune. De exemplu mandioca e un fel de cartof..ei o mananca doar foarta..noi am incercat prajita si a iesit fff buna.

cristeena20 1

12.09.2013, 22:03

Lia, ai dreptate, carnea de vanat e foarte buna. Eu am mancat prima data aici. Primim mereu proaspata.

diaconta 1

12.09.2013, 22:05

Hmmmmmmm ce zici tu ca ai prestat aici Cristeena?

RuxyRux 1

23.11.2013, 11:14

Cred ca e grozava...ce fel de animal este?

babi5 1

23.11.2013, 14:22

Sylvia 1

23.11.2013, 15:03

tare imi place reteta asta de obicei eu apar cu denumiri de care nu a auzit nimeni dar trebuie sa recunosc ca m-ai depasit, am citit titlu si habar nu avea ce contine bravo tare buna trebuie sa fie

cristeena20 1

23.11.2013, 20:22

Multumesc silvia draga..de fapt reteta asta a inventat-o sotul meu aici. Avem multa carne de vanat..un fel de caprioara si a trebuit sa inventeze ceva sa aiba trecere la clienti..ceva rapid si bun. Si acum a devenit reteta preferata a mutlora, chiar si a mea.

cristeena20 1

23.11.2013, 20:26

Ruxy..e un fel de caprioara , ceva de pe aici...si uneori aduc un fel de magar salbatic) ideea e ca e buna carnea

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura din carne de mistret