Biban la cuptor, cu lamai confiate

de Catalina L in Peste, 27 Feb 2020 | 1985 vizualizari

 


O reteta cu biban proaspat cumparat la piata duminica.
L-am parfumat cu lamai confiate puse la borcan in septembrie - reteta aici.
 
 

 

INGREDIENTE

  • 1 Biban proaspat curatat si vidat
  • 350 gr de sos de rosii de casa
  • cimbru uscat
  • 3 linguri ulei de masline
  • lamaie confiata
  • sare, piper
  • 200 gr de ciuperci proaspete
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biban la cuptor, cu lamai confiate:

Incalziti cuptorul la 180°C.

Spalati pestele curatat bine si uscati-l cu un prosop din hartie.

Curatati si taiati ciupercile felii.

Intr-o tigaie rumeniti ciupercile intr-un pic de ulei.

Puneti sare, piper si lasati apa din ciuperci sa se evaporeze. Lasati deoparte.

Taiati bibanul la suprafata. Puneti sare, piper.

Puneti sosul de rosii intr-o tava de marimea bibanului. Alungiti-l daca trebuie cu un pic de apa.

Puneti bibanul peste sosul de rosii. Arozati-l cu un pic de ulei de masline.

Asezati felii de lamaie confiata peste el si cimbru uscat.

Puneti in jurul lui lamaie confiata si dati la cuptorul incalzit la 180° C timp de 35 de minute.

Serviti bibanul acompaniat de ciuperci, de sosul de rosii si de lamaile confiate.

 Minunat !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Biban la cuptor, cu lamai confiate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salau la cuptor