Bezele

de oana_pisicutza16 in Dulciuri, 14 Mar 2012 | 7586 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Un albus de ou 
  • 80 g zahar 
  • Un praf de sare 
  • Un plic zahar vanilat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bezele:

Se bate albusul spuma cu praful de sare

Se adauga zaharul si zaharul vanilat si se mai bate putin

Se pune spuma obtinuta in pompa de ornat tort si se fac forme in tava

Se baga in cuptorul preincalzit la foc mic si se lasa pana se usuca

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bezele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bezele