Betisoare cu anason

de lira in Dulciuri, 4 Aug 2010 | 4582 vizualizari

 

Un soi de piscoturi cu aroma de anason

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina
  • 3 oua
  • 200 g zahar
  • 1/2 plic de praf de copt
  • 2 lingurite seminte de anason
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Betisoare cu anason:

Ouale si zaharul se bat spuma cu mixerul, dupa care se adauga treptat faina amestecata cu praful de copt.

La sfarsit adaugam semintele de anason si mai amestecam putin. Compozitia rezultata este o compozitie destul de moale (curge), asemanatoare cu cea de chec. Punem compozitia intr-o punga de ornat si inr-o tava cu hartie de copt formam betisoare de aproximativ 5 cm. Tava se da la cuptor pentru 15-20 minute pana se rumenesc

Cand sunt scoase de la cuptor sunt crocante, iar pe a doua zi au inceput sa se inmoaie putin. As putea spune ca au exact consistenta piscoturilor, dar cu o aroma deosebita data de anason.

Daca ti-a placut reteta noastra "Betisoare cu anason" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort diplomat cu fructe exotice