Batoane de ovaz cu capsuni si afine/Strawberry, blueberry oatmeal vegan bars

de Bucataras in Vegan / Raw vegan, 26 Feb 2020 | 7642 vizualizari

 

O reteta usoara pentru mic dejun: batoane sau cookies cu capsuni si afine proaspete, facute cu fulgi de ovaz si indulcite cu banane. Fara zahar, faina sau unt, fiecare are inlocuitorul lui mult mai sanatos in aceasta reteta: fulgi de ovaz in loc de faina, lapte de cocos in loc de unt si fructe pe post de indulcitor.  
Strawberry, blueberry oatmeal vegan bars sau batoane de ovaz cu capsuni si afine.  

 

INGREDIENTE

  • 170 g fulgi de ovaz (2 cups)
  • 2 banane medii
  • capsuni, afine proaspete
  • 100 g lapte de cocos
  • esenta de vanilie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Batoane de ovaz cu capsuni si afine/Strawberry, blueberry oatmeal vegan bars:

Incalzeste cuptorul la 180 grade C. 

Pregateste o tava de 20/20 cm si tapeteaz-o cu hartie de copt. 

Intr-un bol amesteca fulgii de ovaz, laptele de cocos, bananele facute piure si esenta de vanilie. Adauga bucatele de capsuni si afinele.

Transfera compozitia in tava tapetata si intinde in strat uniform si mai adauga capsuni si afine ca topping. 

Pune tava la cuptor pentru 30 minute sau pana vezi ca marginile devin aurii. 

Lasa la racit cel putin 20 minute, apoi taie in patrate sau dreptunghiuri. 

 

TIPS-URI

1

Daca preferi ca batoanele sa fie putin mai dulci, poti adauga in compozitie putin sirop de artar sau fulgi de ciocolata alba.

Daca ti-a placut reteta noastra "Batoane de ovaz cu capsuni si afine/Strawberry, blueberry oatmeal vegan bars" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Unt de caju