Batoane alb-negru

de divainbucatarie in Prajituri, 7 Noi 2010 | 3932 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350 gr faina
  • praf de sare
  • 90gr unt
  • 150gr zahăr
  • 2 oua
  • 2 linguri Nesquik
  • 1 lingura cacao
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Batoane alb-negru:

Se amesteca untul cu zaharul. Se adauga ouale intregi si se amesteca bine, pana la omogenizare. Adaugam si faina si amestecam bine.
Compozitia obtinuta o impartim in doua jumatati. In una din ele adaugam Nesquik si cacao si amestecam pana se coloreaza compozitia. Din cele doua jumatati facem 2 bile si le bagam in staniol la frigider pentru o ora. Dupa ce le scoatem din frigider, incalzim cuptorul la 180°C. Punem hartie de copt in tava si facem 2 rulouri de culori diferite pe care le punem unele langa altele, le rasucim si le punem pe hartie. Se lasă un mic spatiu între batoane pentru ca acestea vor creşte un pic. Le dam la cuptor pentru 12-13 minute si apoi le lasam sa se raceasca pe un gratar.

Copiilor le-au placut foarte mult!

Daca ti-a placut reteta noastra "Batoane alb-negru" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

File de cod cu rosii cherry la tigaie

de Caty 3

ieri la 20:11

Brioșe cu căpșuni și ciocolată albă - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 09:27

Chiftelute de cartofi - Gustoase si usor de facut

pe 30.07 la 12:45

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

pe 30.07 la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu fulgi de ovaz si ciocolata