Batata bi kezbera

de Oana in Aperitive / Garnituri, 11 Ian 2010 | 19103 vizualizari

 

Cartofi prajiti cu sos de usturoi si coriandru, o bunatate! Din pacate nu am gasit coriandru proaspat, am inlocuit cu cel uscat si patrunjel verde, delicios!

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi mari
  • Pentru sos:
  • o capatana mare de usturoi
  • o legatura de patrunjel verde/coriandru verde
  • o lingura ulei de masline
  • sare
  • piper
  • coriandru uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Batata bi kezbera:

Cartofii se curata si se taie cuburi de 2 cm, apoi se pun la prajit. Intre timp se prepara sosul, amastecand cu blenderul usturoiul curatat, verdeata, uleiul si condimentele. La final se adauga putina apa rece. Se presara sosul peste cartofii prajiti.

 

 

Sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Batata bi kezbera" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Oana 1

15.01.2010, 11:27

Hi, hi, ma bucur ca v-au placut

Miha 1

15.01.2010, 11:36

Dany, floare rara, ai mai aparut pe la noi. Imi era dor de tine. Sunt sigura ca si tie de mine.

Mady1391 1

08.05.2010, 15:30

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

Prăjitura Snickers - Rețeta delicioasă de casă

pe 06.12 la 09:12

Maioneza de casa - Reteta simpla si rapida

pe 05.12 la 14:38

Negresa de post cu nuci - Reteta simpla si gustoasa

pe 05.12 la 11:01

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]