Barcute de post

de divainbucatarie in Mancaruri de post, 22 Noi 2010 | 5898 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 ardei grasi
  • 1 ceapa mica
  • 1 morcov
  • 1 felie ardei kapia
  • 1 ceasca de orez
  • 2 linguri de vin alb
  • 4-5 nuci
  • cateva masline fara samburi
  • 2 fire de patrunjel
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Barcute de post:

Calim ceapa si apoi adaugam morcovul ras si ardeiul kapia tocat marunt. Adaugam orezul si il calim putin. Turnam apoi o cana de apa, vinul si condimentam cu sare si piper. Cand scade apa si orezul este fiert luam de pe foc si adaugam nucile tocate grosolan. Umplem ardeii, pe care i-am taiat in jumatate si i-am curatat de samburi, cu orez. Ornam cu masline si patrunjel. Ii punem intr-o tava unsa cu ulei si ii dam la cuptor pentru 15 minute la 200°C. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Barcute de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]