Baniţa bulgaresca

de sasha in Aperitive / Garnituri, 24 Apr 2013 | 10795 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 500 g faina alba 000
  • 1 lingura bicarbonat de sodiu stins in otet
  • 250 ml apa
  • Umplutura:
  • 400 g Bulgarasi de branza Covalact
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 ou
  • sare
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Baniţa bulgaresca:

 Se face aluatul din ingredientele de mai sus, aluatul sa nu fie foarte tare, dar nici foarte moale. Se imparte aluatul in mingiute  care se vor intinde foarte subtire. 

Intr-un bol se adauga bulgarasii, ceapa taiata fin si sare dupa gust, se amesteca. Umplutura se face ca si in imaginile de mai jos.

 Se pun intr-o tava  tapetata cu o foaie de copt si unt, apoi se ung  cu oul batut si se da la foc iute, 200 grade pentru 25-30 de minute

Daca ti-a placut reteta noastra "Baniţa bulgaresca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi cu ciuperci și bacon - Rețeta gustoasă la cuptor

ieri la 07:11

Chec cu Oreo și afine - Deliciu pufos și aromat

pe 23.09 la 07:49

Prajituri Indiene - Deliciu dulce si cremos

de laura_n 7

pe 23.09 la 07:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]