Baghete de porc cu fulgi de porumb

de sasha in Aperitive / Garnituri, 1 Mai 2013 | 3679 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200g carne macra porc
  • 50g fulgi de porumb
  • busuioc
  • sare ulei pentru prajit
  • 2 oua
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Baghete de porc cu fulgi de porumb:

Se spala carnea si se taie in jumate si apoi forma de baghetele . Se sterg cu un servet  , se presara busuioc si sare, se dau prin  ouale batute, apoi prin fulgii de porumb sfaramati. Se incinge o tigaie cu ulei, se prajesc cate 3/4 min pe o parte si cealalta. Se serveste pur si simplu cu ketchup sau cu o salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Baghete de porc cu fulgi de porumb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

ieri la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

ieri la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

ieri la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitel de pui cu piure