Baghete crocante

de Pasiune pentru bucatarie in Aperitive / Garnituri, 3 Feb 2010 | 7021 vizualizari

 

Am facut aceste baghete in weekend si s-au evaporat imediat ce le-am scos din cuptor

 

INGREDIENTE

  • 450 g aluat foietaj
  • 300 g salam/sunca
  • 200 g cascaval
  • un galbeus
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Baghete crocante:


Foaia de aluat se intinde cu sucitorul pe masa infainata.

Se aseaza feliile de salam/sunca pe jumatate de foaie,se rade cascavalul deasupra.Partea care a ramas goala se stropeste cu apa si se acopera cu ea partea cu sunca si cascaval.Se trece cu sucitorul de cateva ori peste foaie pentru a scoate aerul si se feliaza cu rola pentru aluat in fasii de 2 cm,se rasucesc si se ung cu galbenus.

Se pun in tava tapetata cu hartie de copt si se dau la cuptor pt 10 min pana se rumenesc.

Si acum partea cea mai frumoasa:se mananca.......hihihi!sunt delicioase!!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Baghete crocante" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Clatite gratinate