Bagheta umpluta Nicoise

de Oana in Ton, 23 Sep 2012 | 5238 vizualizari

 

De cand am descoperit senvisul asta, la doua zile il preparam si mancam a doua zi dimineata, la birou, este senzational! Reteta este din revista GoodFood. De exceptie!

 

INGREDIENTE

  • o bagheta lunga
  • o cutii de ton bucati in apa
  • o lingura zeama de lamaie
  • 1 lingura maioneza light
  • 3 rosii taiate felii
  • 3 oua fierte tari
  • 12 masline kalamata fara samburi
  • 8 fileuri ansoa
  • frunze de busuioc proaspat sau busuioc uscat
  • Dressing:
  • o ceapa rosie
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 lingura otet balsamic alb
  • 1 lingura mustar Dijon
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bagheta umpluta Nicoise:

Se prepara dressingul, amestecand ceapa taiata marunt cu uleiul de masline, otetul si mustarul. Se lasa putin la rece pana se pregatesc celelalte ingrediente.

Tonul se scurge de apa si se stropeste cu zeama de lamaie, apoi se amesteca cu maioneza.

Bagheta se taie pe jumatate in lungime, dar nu de tot. Se poate scoate o parte din miez sau se poate presa cu mana.Se unge cu dressingul. Se aseaza deasupra tonul, feliile de rosii, feliile de oua, maslinele si fileurile de ansoa. Eu am presarat peste rosii busuioc uscat.

Se ruleaza strans in folie de aluminiu si se lasa la rece pana a doua zi. este senzationala dupa ce a stat la rece, foarte suculenta si buna rau! dar se poate manca si imediat, depinde de pofticiosii din jur :) Noi am facut si pe post de senvis cu felii de paine integrala cu seminte, la fel de bun si-asa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bagheta umpluta Nicoise" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

gaby_gabytza 1

23.09.2012, 22:33

scortisoara 1

24.09.2012, 20:22

la favorite cu ea! minunata!

elucubratiiculinare 1

28.09.2012, 15:52

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]