Aripioare picante la gratar

de MonaMimi in Pui, 4 Iun 2012 | 4334 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g aripi de pui
  • 200 g fulgi de porumb pisati
  • 50 g pesmet
  • boia de ardei iute
  • 1 lingurita de chilli
  • sare piper dupa gust
  • 2 oua
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare picante la gratar:

Amestecam bine fulgii de porumb cu pesmet, boia ,chilli, sare si  piper. Aripile le spalam bine apoi le taiem varfurile, le trecem prin ou, apoi prin amestecul de fulgi si le asezam pe gratarul de la aragaz. Le punem 20-25 minute la cuptor incins. Servim cu cartofi pai si sos de smantana amestecat cu 1 lingurita de praf de usturoi si verdeata dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare picante la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

ieri la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

ieri la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

Pui în stil asiatic - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 17.01 la 11:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Aripioare la gratar