Aripioare lipicioase cu cartofi

de -Licurici- in , 15 Iul 2018 | 3256 vizualizari

 

"Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale"
O cina rapida si delicioasa. Aripioarele, pe langa faptul ca sunt super lipicioase, sunt si picante. :D
Pentru gustul perfect, m-au ajutat noile condimente de la Delikat, 100% naturale. Pentru aripioare am folosit chilli, iar pentru cartofi, mixul de condimente special. ;)

 

INGREDIENTE

  • 10 buc aripi de pui
  • 100 ml miere
  • 50 ml sos Teriyaki
  • 1/2 lingurita Delikat 100% natural – Chilli
  • sare
  • 4 cartofi
  • 2 lingurite Delikat 100% natural - Condimente pentru Cartofi
  • 2 linguri ulei de masline.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare lipicioase cu cartofi:

Intr-un castron, se amesteca mierea cu sosul teriyaki, sare si chilli.

Aripile de pui se spala, se curata, se sterg cu prosoape de hartie sau se lasa la scurs, apoi se pun peste compozitia cu miere.

Se amesteca bine si se lasa la frigider, acoperite, pentru cel putin 1 ora sau peste noapte.

Aripile se pun intr-un vas termorezistent, cu tot cu sos, apoi se baga in cuptorul preincalzit la 180 grade C.

Se lasa 20 min pe o parte si inca 20 min, pe cealalta parte.

Cartofii se spala, se curata si se taie pe lung, dar nu foarte subtire, apoi se amesteca cu uleiul de masline, condimentul pentru cartofi si sare.

Cartofii se pun intr-o tava cu hartie de copt si se baga in cuptorul preincalzit la 180 grade C, pentru 40 min sau pana cand sunt rumeniti frumos.

Se servesc impreuna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare lipicioase cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut