Aripioare in bere cu sos de ceapa

de vickyduta in Pui, 11 Dec 2010 | 7729 vizualizari

 

Aromate si fragede sau crocante, depinde de cum va doriti, berea are rolul de a fragezi carnea si ii da o savoare minunata, pana nu incercati nu aveti cum sa aflati.

 

INGREDIENTE

  • aripioare de pui
  • 1 sticla bere (cutie)
  • boia, chili, rozmarin, cimbru, marghiran, sare, piper
  • patrunjel uscat (sau proaspat)
  • 1 ceapa
  • 2-3 linguri de ulei

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare in bere cu sos de ceapa:

    Aripioarele se spala bine, se curata de eventuale pene parlindu-se, se sterg cu un prosop si se calesc putin in 2-3 linguri de ulei, apoi se pun intr-o tava. In uleiul ramas se pune ceapa tocata marunt si se adauga putina bere, cand ceapa sa inmuiat se pune peste aripioarele din tava care au fost condimentate din plin (acum depinde de gustul fiecaruia), se pune patrunjel si se adauga berea apoi se da la cuptorul preincalzit pentru 25 min. Se servesc calde alaturi de cartofi prajiti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare in bere cu sos de ceapa" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Aripi crocante de pui