Aripioare glazurate cu legume picante

de amalia01 in Pui, 22 Ian 2016 | 2150 vizualizari

 

Stii sentimentul acela care te incearca in momentul in care cineva din casa te intreaba "maine ce faci de mancare?". Pe mine, una, ma trec fiorii...



 Si bineinteles, ca daca ar fi dupa unii, am manca doar cartofi prajiti si piure.



 Dar ...

 

INGREDIENTE

  • 1 punga legume congelate (500g)
  • sare
  • piper
  • 10 catei de usturoi
  • 350 ml apa
  • 10 aripioare
  • 50 ml ulei
  • boia
  • miere
  • 2 portocale
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare glazurate cu legume picante:

In tigaia wok  pui uleiul si il incingi.

Torni legumele congelate si adaugi 100 ml de apa. Condimentezi cu sare si piper. Lasi totul la foc mic pana cand scade apa.


Adaugi usturoiul tocat, apoi piper pana cand devin suficient de picante, amestecand usor. Daca vrei poti adauga si boia iute.


Aripioarele le cureti, le impletesti si le condimentezi, apoi le asezi in tava in care ai pus uleiul.


Adaugi 250 ml apa si acoperi cu hartie pentru copt.

Dai la cuptor (incalzit!) pentru 30 minute.

Indepartezi hartia de copt si ungi aripioarele cu mierea. Adaugi portocalele decojite.


Stingi focul si mai lasi cca 15 minute.

TIPS-URI

1

pui Agricola

2

picant-dulce

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare glazurate cu legume picante" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu sos de ciuperci si vin