Aripioare de pui picante cu dovlecel

de Bunica in Pui, 15 Sep 2013 | 4190 vizualizari

 

Imi place dovlecelul foarte mult.Nu pierd nicio ocazie sa-l pregatesc.

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel
  • 2 aripioare
  • 2 linguri de ketchup
  • 1 ardei iute
  • 1 lingurita Baza Mirodenia (Fuchs)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare de pui picante cu dovlecel:

Dovlecelul se curata,se spala,se taie rondele si se prajesc in tigaia dry-cooker

Aripioarele se spala,se sterg cu servetele absorbante,se adauga Baza  Mirodenia,si se freaca cu ardei iute.

Se pun in aceeasi tigaie la prajit .

Se scot pe farfurie.

Se aseaza dupa dorinta si deasupra se toarna ketchup.

TIPS-URI

1

Ardeiul se taie in doua pe lungime.

2

Aripioarele si dovlecelul se prajesc fara ulei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de pui picante cu dovlecel" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]