Aripioare de pui lipicioase

de luminita20_2006 in Pui, 27 Iul 2011 | 5623 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg aripi de pui
  • 150 ml vin
  • 3 linguri sos soia
  • 1 lingura zahar
  • usturoi
  • condimet picant
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare de pui lipicioase:

Aripioarele de pui se curata se spala si se taie in trei , varfurile nu se pun. Se face o marinada din vin, sos soia, usturoi pisar, condiment picant si zahar. Se pun aripioare in marinada si se dau la rece cel putin 4 ore. Se incinge intr-o tigaie ulei , se pun aripioarele cu marinada si se lasa sa se faca cu capac pana cand scade marinada.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de pui lipicioase" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de crispy de pui pentru copii