Aripioare de curcan la cuptor

de diaconta in Curcan, 9 Iul 2011 | 5026 vizualizari

 

Nu prea ma incumetam sa folosesc cuptorul pe caldura asta(nu-i asa ca's curajoasa),mai ales ca s-a nimerit la amiaza si mai aveam si de ornat un tort.Macar ca "sacrificiul" s-a rezolvat cu un dus si apoi,a meritat,ca tare bune au fost.

 

INGREDIENTE

  • 6 aripioare de curcan(jumatati)
  • mustar
  • sare,piper
  • 100 ml vin alb
  • amestec de boabe de piper
  • 3 linguri ulei
  • foi de dafin
  • boabe de coriandru
  • rozmarin
  • leustean
  • miere de albine
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare de curcan la cuptor:

Se amesteca toate ingredientele,mai putin leusteanul si mierea de albine.Aripioarele se pun la marinat in amestecul obtinut.Se lasa la frigider pentru o ora.

Intr-un vas ceramic,asezam aripioarele,scoatem foile de dafin,mai adaugam putina supa de legume si leusteanul.Acoperim vasul cu o folie de aluminiu si punem la cuptor.Lasam sa se patrunda bine carnea,apoi inlaturam folia si adaugam o lingura de miere de albine.Mai lasam pana cand se rumenesc frumos.

Am servit alaturi de piure de cartofi si salata de cruditati.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de curcan la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui prajit de casa – Cum sa prepari o crusta crocanta si savuroasa