Aripioare cu crusta crocanta

de meosiris in Pui, 1 Aug 2009 | 7498 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g aripioare
  • pesmet
  • 1 ou
  • usturoi pisat
  • ulei
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare cu crusta crocanta:

-Eu am fiert aripioarele,apoi le-am scos si le-am lasat putin sa se raceasca.
-Intre timp am batut oul,apoi i-am adaugat usturoiul pisat,sare,piper si putin delikat.Am omogenizat bine.
-Apoi fiecare aripioara in parte am dat-o prin ou,apoi prin pesmet si am pus la prajit in ulei incins.Foarte bune!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare cu crusta crocanta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pasca poloneza in 2 culori

de oanapl 8

ieri la 14:02

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aripioare pane