Aripi de pui pane

de Bya Ralu in Pui, 6 Dec 2012 | 4205 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4-5 bucati aripi de pui
  • ulei masline
  • 2 oua
  • faina
  • putin vin rosu
  • condimente
  • susan
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripi de pui pane:

Se condimenteaza aripile de pui cu sare, piper, boia dulce, ierburi aromatice, se marineaza cu ulei de masline si putin vin rosu. Se presara deasupra putin susan si se lasa la rece 30 minute.

Se prepara pasta din 2 oua, sare, piper si faina cat cuprinde.

Se dau aripile de pui prin pasta de ou si se pun intr-un ceaun in ulei incins la prajit.

Se prajesc pe ambele parti.

Se servesc cu mujdei de usturoi si cartofi prajiti

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripi de pui pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

ieri la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aripioare picante in crusta crocanta