Ardei umpluti (vegetarieni)

de rivka in Aperitive / Garnituri, 28 Mar 2010 | 12186 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 12 ardei
  • 2 conserve mici pasta tomate
  • 1 ceapa
  • 2 catei mari usturoi
  • 1 morcov mare de iarna
  • jumatate de radacina de telina
  • 1 borcan mic ciupercute champignions
  • 1 lingurita pasta de ardei iuti(sambal)
  • sare, piper
  • 4 linguri ulei masline
  • 2 oua
  • 1 cescuta marisoara de grau
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti (vegetarieni):

Se spala toate legumele radacinoasele, se curata ardeii.

Morcovul si telina se dau pe razatoare, ceapa se toaca la fel si usturoiul.

Se amesteca ceapa cu usturoiul, morcovul, telina , pasta de ardei iuti, 2 oua, o cescuta de grau, ciupercutele champignons,condimentele sare piper dupa gust, 4 linguri ulei masline.

Cu aceasta compozitie se umple ardeii se aseaza unul langa altul in oala, se aduga cele 2 conserve pasta de tomate, apa, si se lasa la fiert sub capac la foc mic cca 1 ora jumatate.

Se servesc calzi presarati cu patrunjel si eventual si cu smantana.

Pofta buna.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti (vegetarieni)" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (11)

rivka 1

29.03.2010, 11:23

dani nu, nu trebuie fiert fierbe acolo impreuna la foc mic cu ardeii.

Sylvia 1

30.03.2010, 11:48

Excelenta reteta

Irina 1

30.03.2010, 18:37

Apetisant! Bravo, Rivka!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

ieri la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

ieri la 13:19

Ciocănele de pui cu sos de muștar și capere - Mâncarea delicioasă și rapidă

pe 26.05 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Galuste din spanac cu sunca