Ardei umpluti si cartofi cu cascaval

de epurasha2bb in Porc, 15 Feb 2011 | 8012 vizualizari

 

un pranz delicios

 

INGREDIENTE

  • o farfurie de carne tocata de porc cu grasime,
  • - 4 bucati ardei capia rosu mai lung
  • -1 ceapa
  • -3 linguri pasta de rosii cu ardei
  • -rasnita Kotanyi ciuperci, verdeturi si sare iodata
  • -1 varf lingurita cimbru Kotanyi
  • -1 varf lingurita trahon Kotanyi
  • -3 triunghiuri de branza topita cu smantana Hochland
  • -100 g cascaval
  • pentru cartofi :
  • 3 cartofi mari
  • 1 polonic mare de supa de pui (zeama strecurata)
  • rasnita Kotanyi ciuperci, verdeturi si sare iodata
  • -1 varf lingurita cimbru Kotanyi
  • -1 varf lingurita trahon Kotanyi
  • rasnita piper cu lamaie Kotanyi
  • 50 g cascaval
  • 2 triunghiuri de brazna topita cu smantana
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti si cartofi cu cascaval:

Calim ceapa tocata in 2 linguri de ulei si aduagam carnea tocata,apoi amestecam bine.Apoi adaugam pasta de rosii si condimentele Kotanyi.Cand e gata carnea se stinge focul si se lasa sa se raceasca putin, apoi se adauaga branza topita si se amesteca bine.Se taie ardeii pe lungime si se curata de seminte, apoi se umplu jumatatile de ardei cu acest amestec, se rade cascaval deasupra si se dau la cuptor cateva minute sa se topeasca toppingul si sa se inmoaie putin ardeiul.

Cartofii se curata de coaja si se taie rondele.Se aseaza in tava circular, se presara condimente pe ei si se picura ulei.Printre ei se toarna un polonic de supa de pui/legume si se baga tava la cuptor.Cand sunt aproape gata se scoate tava si se presara deasupra bucatele de cascaval si de branza topita.

Se servesc impreuna cu verdeata tocata ca decor.Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti si cartofi cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc cu legume in vasul roman