Ardei umpluti si aromati, in vas roman

de lia maria in Porc, 23 Iul 2011 | 8370 vizualizari

 

Foarte aromati si deosebit de gustosi ! incercati si voi…

 

INGREDIENTE

  • Ardei gras
  • Carne de porc, macinata
  • Orez
  • Ceapa
  • Boia de ardei
  • Sare
  • piper
  • Cateva crengute de:
  • tarhon ; busuioc; menta si marar verde
  • cateva felii subtiri de slaninuta
  • 1 rosie mare

 

Portii: 12
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti si aromati, in vas roman:

 Spalam ardeii, indepartam cotorul si scoatem semintele.

Din ceapa tocata marunt, carnea macinata, orez, si mirodenii, pregatim  umplutura.

Umplem ardeii si le punem capac cate o feliuta de slaninuta.

Pregatim vasul roman, punem mai intai, cateva crengute de mirodenii, apoi felii de slanina si aranjam apoi ardeii. Taiem rosia in felii si o punem deasupra pe ardei. Adaugam apa, pana la nivelul ardeilor, punem capacul si dam vasul la cuptor, pentru 90’.

Servim calzi, cu smantana, iaurt sau ca atare.

 Pofta buna!

 

 

TIPS-URI

1

ardei gras

2

carne macinata

3

orez

4

mirodenii

5

slaninuta

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti si aromati, in vas roman" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele la cuptor