Ardei umpluti in sos de rosii

de Dana Cristea - pusikmea in Mancaruri cu carne, 6 Iun 2010 | 9993 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 ardei
  • o mana de carne tocata
  • 2 cepe
  • un morcov
  • o lingura de orez
  • o felie de paine inmuiata in lapte
  • marar
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • boia
  • sos de rosii
  • o lingurade faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti in sos de rosii:

Spalam ardeii, indepartam cotoarele si ii curatam de seminte.

Facem un amestec din carne, ceapa tocata marunt, morcovul dat pe razatoare, painea inmuiata in lapte, mararul si patrunjelul tocat marunt, lingura de orez, sare, piper, boia.

Cu acest amestec umplem ardeii, pe care ii punem intr-o oala sii acoperim cu cotoarele.

Punem o lingura din sosul de rosii si apa fierbinte peste ei si punem pe foc cca 30-40 de min.

Dupa ce au fiert facem un rantas, dintr-o ceapa mica, pe care o taiem marunt si o punem la calit, apoi punem sosul de rosii si lingura de faina, lasam putin apoi mai punem niste apa pt a se forma sosul, lasam sa fiarba bine si punem sosul rezultat peste ardei.

Asezonam cu verdeata la sfarsit.

TIPS-URI

1

se pot face si la cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]