Ardei umpluti cu varza la murat

de MIUTA in Muraturi, 7 Oct 2011 | 31329 vizualizari

COMENTARII (37)

kamy 1

07.10.2011, 12:43

ce-mi place muratura asta de la alti ca eu nu am pus niciodata habar nu am de ce...cred ca mi se pare mult de lucru asa ca poate-mi trimiti u un borcan

diaconta 1

07.10.2011, 12:47

ce frumos arata borcanele
Kamy,cred ca e cel mai simplu de pus muratura asta

kamy 1

07.10.2011, 12:50

noroc ca m-am intors si am votat dia...nu te cred....nu are cum...varza taiata,morcovi-telina rase,scurse,ardei curatati,etc...vai mie imi place sa pun alea asortate...spalate,aruncate in butoi ....saramura si gaaaata

gaby_duceag 1

07.10.2011, 12:52

kamy)

mai..io am pus intr-un an si mancau toti numa' umplutura si aruncau ardeii)
'tu-i mama voastra ca va dau io varza murata)))

MotanLaOale 1

07.10.2011, 12:54

bune bune
Am pus si eu dar sa vad cand le postez.

diaconta 1

07.10.2011, 12:55

Kamy,doar le dai pe razatoare,ce mare lucru
Gaby,mai pune ca io mananc si ardeiul

MotanLaOale 1

07.10.2011, 12:57

@ gaby Si la mine se intampla la fel dar i-am pacalit punand aceeasi umplutura in borcane separat de ardei ca un alt fel de muratura.

gaby_duceag 1

07.10.2011, 12:58

motanel, eu nu-i mai pacalesc deloc adica..nu mai pun

kamy 1

07.10.2011, 12:59

gaby...mi-ai mai dat un motiv sabi nici la ardei umplut nu mananca ardeiul,pai la muratura asta ....sigur nu
dia...Kamy,doar le dai pe razatoare,ce mare lucru....pai nu-i mare lucru,dar e de lucru...

gaby_duceag 1

07.10.2011, 13:00

dia...Kamy,doar le dai pe razatoare,ce mare lucru....pai nu-i mare lucru,dar e de lucru..

kamy 1

07.10.2011, 13:02

vladimir.....am pus si eu asa anul trecut si m-am trezit cu tot raftul plin de saramura fermentata trebuia sa pun conservant,oare?ca eu de ala nu prea folosesc

gaby_duceag 1

07.10.2011, 13:04

vezi tu kamy), ba fermenteaza, ba se arunca ardeii, ba la dia se topesc gogosarii
nu mai bine nu mai punem?

MotanLaOale 1

07.10.2011, 13:06

@ kamy Nu folosesc conservanti niciodata. Pun varza in acelasi otet ca si ardeii cu varza si nu am avut probleme. Eu pun ardeii in otet nu in saramura.

adasev12 1

07.10.2011, 13:09

gabitzule...ca bine zici tu...la ce sa ne mai chinuim? ...mai bine papam d e la altii....

gaby_duceag 1

07.10.2011, 13:10

adasevule, da...mda..io-s aici sa descurajez gatitu')

glumeam, ma! puneti toti)))

kamy 1

07.10.2011, 13:11

gaby...ca dreptate ai ii dezvat de muraturi gata....am zis
vladimir...sa fi avut vreo zi proasta cand am pus varza ....ca doar si eu i-am pus in apa cu otet dar de fapt ce ma mai zdrobesc ca nu mai pun nimic....un butoi de varza si gata

diaconta 1

07.10.2011, 13:19

adica de ce sa punem toti? voi sa stati doar si sa va hliziti aici si noi sa muncim? nu mai pun nici de ciuda

Cris2711 1

07.10.2011, 13:26

kamy 1

07.10.2011, 13:41

dia,diuta noi te iubim si cineva trebuie sa puna,sa ne dea si noua si cum stim ca nu poti sta si esti o harnicuta...treci la treaba,ca ai multa

diaconta 1

07.10.2011, 13:51

ia uite la Kamy ce s-a scos

alinutzika 1

07.10.2011, 13:51

f buni

Miha 1

07.10.2011, 13:57

"dia...Kamy,doar le dai pe razatoare,ce mare lucru....pai nu-i mare lucru,dar e de lucru." Adevar graita-i!!!

gaby_duceag 1

07.10.2011, 14:11

diaconta
07.10.2011, 13:51

ia uite la Kamy ce s-a scos
)
si ce te-a bagat))

kamy 1

07.10.2011, 14:17

fetele ...plec la "mosie"imediat ,iar dumi vin incarcata cu sfecla(ca n-o pot lasa in pamant pana la primavara) si dau la toata lumea..... sa ma scot detot week end minunat va doresc

anomisana 1

07.10.2011, 14:36

foarte gustosi ardeii cu varza, anul asta am pus si eu; muncesc de-o saptamana la muraturi si zacusti, de n-am mai avut timp de postat; poate la sfarsitul saptamanii o sa-mi fac timp si de asta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cornulețe cu untură - Cele mai fragede și mai gustoase

ieri la 12:41

Prăjitură cu mac și portocale - Desert aromat și delicios

pe 10.12 la 09:22

Brăduți dulci cu biscuiți și nucă - Desertul delicios perfect pentru sarbatori

pe 09.12 la 21:50

Ruladă de porc umplută cu cașcaval și bacon - Rețeta savuroasă și aromată

pe 09.12 la 09:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1272 puncte

Panacris

1101 puncte

abstract01

324 puncte

 Merisor

300 puncte

Lau

Lau 9

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Ardei grasi la borcan, pentru iarna