Ardei umpluti cu carne de porc

de oanapl in Porc, 25 Iun 2021 | 2567 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 7 ardei roșii mari
  • 500 g carne de porc tocată
  • 80 g orez
  • 15 ml ulei de măsline
  • 1 ceapă
  • 1 roșie
  • 2 morcovi
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 1 legătură pătrunjel
  • smântână pentru servit
Portii: 7
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu carne de porc:

Cureți ardeii de cotoare și semințe, apoi îi speli. Pui uleiul într-un ceaun și călești ușor ceapa tocată mărunt. Cureți morcovii apoi îi dai pe răzătoare, iar roșia decojită o tai cubulețe și le adaugi peste ceapă. Adaugi carnea toccata, orezul spălat și pătrunjelul tocat și lași să se călească amestecând din când în când. Pui sare, piper și cimbru, după gust. Amesteci bine pentru a obtine o compozitie omogena. După ce a scăzut zeama lăsată de carne, umpli ardeii cu această compoziție și îi așezi într-o oală largă. Adaugi apă și acoperi ¾ din ardei și lași să fiarbă la foc potrivit aproximativ o oră.

Servești ardeii calzi, cu smântână.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]