Ardei umpluti cu carne de porc

de Andra_Constantinescu in Porc, 25 Aug 2015 | 10640 vizualizari

 

Fetitei mele ii plac foarte mult ardeii umpluti, in special carnea. Eu mananc doar sosul :))

 

INGREDIENTE

  • 17 ardei grasi;
  • 1 kg carne tocata de porc;
  • 100 g orez;
  • 4 cepe;
  • doua oua;
  • 8 linguri bulion;
  • o lingurita cimbru uscat;
  • o lingurita boia de ardei dulce;
  • doua linguri faina;
  • sare;
  • apa cat sa acopere ardeii;
  • o legatura de patrunjel.
Portii: 9
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu carne de porc:

Ardeii se spala si li se indeparteaza coada si semintele cu ajutorul unui cutit, taind circular in jurul cozii si avand grija ca acestia sa ramana intregi.

Intr-un castron se pun carnea tocata, orezul spalat, 3 cepe curatate de foi, spalate si taiate marunt, doua oua, 4 linguri de bulion, cimbrul, boiaua de ardei dulce si sarea, dupa gust. Se amesteca, apoi se umplu ardeii cu aceasta compozitie, unul cate unul, la final presarand putina faina peste carne, pentru a forma un dop. 

Se aseaza ardeii umpluti intr-o cratita, se pune apa peste ei,cat sa ii acopere, se adauga o ceapa curatata, spalata si taiata marunt si se lasa sa fiarba. Spre final se adauga 4 linguri de bulion, se mai dau in cateva clocote, apoi se ia cratita de pe foc si se presara patrunjelul spalat si tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc impanata cu sunca si usturoi la cuptor