Ardei umpluti

de danadanutza23 in Mancaruri cu carne, 18 Aug 2016 | 3552 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 15 ardei de marime medie,
  • 500 gr carne tocata,
  • 300 gr orez sare,
  • piper,
  • delikat,
  • 2L bulion
  • 4 cepe mai mici ulei
  • 1 ou
  • 2 linguri pasta de tomate
  • frunze de telina
  • Pentru sos:
  • 1L bulion
  • 2-3 linguri faina
  • 50 ml ulei
  • sare, zahar dupa gust
Portii: 7
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti:

Spalam ardei si ii taiem roata la capatul cu codita scoatem semintele si ii spalam sa nu ramana seminte si ii punem la scurs,ceapa o curatam si o taiem marunt punem uleiul la incins si calim ceapa pana devine sticloasa cand e gata o tragem deoparte si o amestecam cu pasta de tomate ,orezul il spalam in mai multe ape si il amestecam cu ceapa, carnea sare piper delikat si oul dupa care umplem ardei.

In oala in care fierbem ardeii punem frunzele de telina dupa care asezam ardei si 1 l bulion si cam tot atata apa cat sa acoperim ardei (cum scade in timpul fierberi mai complectam) deasupra punem un capac sau o farfurie si fierbem la foc mic.

Pentru sos punem uleiul la incins punem faina, amestecam 10-15 secunde dupa care adaugam bulionul lasam sa dea un clocot apoi condimentam cu sare zahar dupa gust .POFTA BUNA !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti cu carne si sos cu legume