Ardei umpluti

de Geanina87 in Mancaruri cu carne, 14 Aug 2014 | 6039 vizualizari

 

Imi plac foarte mult...

 

INGREDIENTE

  • 8 ardei grasi
  • 500 g carne tocata
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 cescuta de orez
  • ulei
  • 2 linguri de bulion
  • 1 conserva de rosii taiate cuburi
  • 1 ou
  • 4 rosii pt capace
  • marar
  • patrunjel
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • delikat (optional)
  • smantana pt servit
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti:

Spalam ardeii, decupam capacele, scoatem semintele, spalam si pe interior, dupa care ii punem la scurs pe hartie absorbanta.

Tocam marunt cele doua cepe si le prajim in ulei, adaugam morcovul dat pe razatoare, carnea tocata si orezul spalat in 3 ape.Punem si putina apa si mai lasam pe foc 2 minute. Cand compozitia s-a racit, adaugam rosiile din conserva,oul, verdeata, condimentam cu sare, piper, delikat si umplem ardeii. Folosim drept capace, rondele de rosii.Ii asezam intr-o oala. Separat punem la fiert un ibric cu apa peste care adaugam 2 linguri cu bulion, 2 linguri de ulei si 1/2 lingura de delikat. Cand clocoteste luam de pe foc si turnam in oala cu ardei. Apa trebuie sa fie cam la 1/4 din inaltimea ardeilor.Punem capac la oala si lasam sa fiarba pe foc mic. Se servesc calzi cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]