Ardei umpluti

de Adinacarla in Mancaruri cu carne, 19 Aug 2010 | 4261 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aredi gras
  • carne tocata
  • orez
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • foi de dafin
  • pasta tomate
  • faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti:

Am spalat si curatat ardeii.

Carnea macinata am amestecat-o cu ceapa data prin razatoare, cu orezul spalat si scurs de apa, sare, piper, ou, si cimbru.

Am umplut apoi ardeii cu amestecul obtinut.

Am pus ardeii intr-o cratita iar peste ei am turnat apa si am potrivit gustul cu apa si sare, adaugand si cateva foi de dafin.

Cand carnea a fost fiarta am amestecat pasta de tomate cu o lingura de faina si am turnat-o in oala cu ardeii....si am mai lasat 5 minute sa fiarba.

Am servit alaturi de smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Adinacarla 1

19.08.2010, 21:40

Bine ati cenit la masa.
madina cu mare drag ...va astept pe toate la masa

Rocsi 1

19.08.2010, 21:45

am venit si eu sa pap

Adinacarla 1

19.08.2010, 22:15

bine ai venit rocsi...te astept cu mare drag la masa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]