Ardei kapia copti umpluti cu branza

de Rocsi in Mancaruri de legume, 13 Sep 2018 | 5473 vizualizari

 

Retetele simple sunt delicioase, m-am convins de asta a nu stiu cata oara! Acesti ardei umpluti cu branza sunt asa faini de pregatit atat pentru familie, dar si pentru musafiri, pentru ca au un gust aparte! Cu putine ingrediente si putin timp petrecut in bucatarie, iata ce preparat bun obtineti!

 

INGREDIENTE

  • 4 ardei kapia
  • 200-250 gr urda
  • 2 linguri parmezan ras
  • 1 rosie de gradina
  • sare
  • piper
  • 2 crengute patrunjel verde
  • ierburi de Provence
  • 1-2 linguri ulei de masline
  • 1 varf de cutit praf de usturoi (optional)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei kapia copti umpluti cu branza:

Coaceti ardeii kapia pe toate partile.

Fierbinti ii puneti intr-un bol, presarati sare peste ei si ii acoperiti pentru 15-20 de minute.

Dupa acest timp, ii decojiti si ii trageti usor cotorul, semintele, daca se poate fara sa ii rupeti.

Intr-un vas puneti urda faramitata cu mana, parmezanul, sare si piper. Amestecati bine.

Rosia spalata o taiati cuburi, indepartand cotorul. Patrunjelul verde il tocati marunt. Incorporati peste branza rosia si patrunjelul.

Cu aceasta compozitie umpleti usor ardeii kapia. Ii asezati intr-un vas de ceramica (sau doua vase mai mici). Ii stropiti cu ulei de masline, presarati ierburi de Provence si putin praf de usturoi (asta doar daca va place). Puneti si cate o crenguta de patrunjel verde deasupra.

Ii introduceti in cuptorul incins, la 190 de grade C, pentru 15-20 de minute. Cand sunt gata, ii scoateti din cuptor, ii lasati putin sa se racoreaca, apoi ii puteti servi.

Sa aveti pofta!

Sursa de inspiratie

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei kapia copti umpluti cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slimline Barista

- 500 lei
1699.99 lei
1199.99 lei

COMENTARII (21)

Rocsi 1

17.09.2018, 20:15

Multumesc tuturor!

laura_n 1

20.09.2018, 14:49

Deliciosi! Atat de simplu si bun, bravo, Rocs!

Rocsi 1

20.09.2018, 21:04

Laurici, multumesc mult!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu brânză - Cea mai rapidă și gustoasă rețetă

ieri la 10:53

Muschiulet de porc la cuptor, cu sos de smantana

de Caty 3

pe 29.10 la 20:42

Prajitura cu mere

de Caty 3

pe 29.10 la 13:55

Pastă de fasole cu avocado - Rețeta simplă de post

pe 29.10 la 13:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]