Ardei capia la borcan

de trifadalia in Bulion, 6 Mar 2018 | 4930 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 kg de ardei capia amestecat cu gogosari
  • 1 l de ulei
  • sare
  • salicilat
Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei capia la borcan:

Se coc ardeii capia pe plita. Se lasa la racit cu sare si se curata. Se macina ardeii curatati si gogosarii.

Se pune uleiul la incins si se toarna peste el ardeii macinati imreuna cu gogosarii. Se condimenteaza cu sare, dupa care se fierb timp de 1 ora jumate. Se adauga salicilatul cu care se mai fierbe jumate de ora.

Se depoziteaza in borcane sa se raceasca. Dupa racire, borcanele se dau intr-un dunst ( se mai feirb cu borcanul intr-o oala cu apa timp de jumate de ora pt siguranta ca vor sta pe parcursul ierii).

Se depoziteaza din nou pentru a se raci dupa care se pun in camara spre servire. Acest preparat este ideal pt ciorbe, tocanite  sau in orice mancare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei capia la borcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de pasta de ardei pentru mancaruri