Aperitive cu oua suedeze

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 14 Ian 2012 | 13490 vizualizari

 

Pentru reteta de oua suedeze m-am inspirat de pe un site culinar strain. Reteta era cu oua de gaina. Fiind Revelionul, m-am gandit sa fie mai deosebite cu oute de prepelita.

 

INGREDIENTE

  • oua de prepelita

pt compozitie: 500 gr carnati proaspeti

  • 1 ou
  • 2 linguri mustar
  • 2 linguri sos Worchester
  • 2 linguri lapte
  • 4 linguri pesmet
  • 1 lingura patrunjel verde tocat
  • putina faina alba

ulei pentru prajit

  • mozzarella bilute
  • masline
  • struguri
  • rosii cherry
  • salata verde
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitive cu oua suedeze:

  1. Fierbeti ouale de prepelita [sa fie tar ]. Le decojiti.
  2. Preparati o compozitie ca pentru chiftele din carnea ce ati scos-o din carnati, mustar, ou, sos, lapte, pesmet si verdeata.
  3. Ungeti palmele cu ulei si  "imbracati" ouale in materialul de carne tocata, rotunjiti, dati prin faina alba si prajiti in ulei incins.
  4. La servire taiati "ouale suedeze'' in jumatati.
  5. Am servit insotite de alte "chestii'' rotunde: masline, mozzarella bilute, care au mers bine cu boabe de strugure, rosii cherry.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive cu oua suedeze" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

ieri la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mamaliga umpluta