Aperitive cu ciuperci

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 9 Iun 2013 | 3614 vizualizari

COMENTARII (17)

alilianaa 1

09.06.2013, 07:05

foarte bune!

Ina 1

09.06.2013, 07:32

Imi plac!

mirela0911 1

09.06.2013, 08:02

tare bune!

Dya Daniela Andrei 1

09.06.2013, 08:06

Ce bune!!!! Imi plac mai ales ca au ciuperci!

Anett 1

09.06.2013, 09:41

super!

Patricia Iordache 1

09.06.2013, 09:48

Tare bune!

MotanLaOale 1

09.06.2013, 10:14

Geanina87 1

09.06.2013, 10:55

foarte bune

_Alina_ 1

09.06.2013, 11:17

Angelina_Elena 1

09.06.2013, 11:51

Rocsi 1

09.06.2013, 12:34

diaconta 1

09.06.2013, 13:33

imi plac astfel de aperitive

Sim0na 1

10.06.2013, 14:42

bune

alba_zori 1

10.06.2013, 19:59

frumusele vecinuta mea,si eu am facut ceva asemanator,te pup

mihaelar63 1

14.06.2013, 14:07

Interesant

navidad_2017 1

31.12.2017, 01:52

Foarte, foarte bune! Am folosit ciupercute gen "champignon de Paris" gata fierte (din conserva) si in loc de branza de burduf (nu avem ) un amestec de Stilton, parmezan si Philadelphia, iar pasta de rosii am codimentat-o cu putin chili si oregano... Erau prevazute ptr petrecerea de Revelion, dar cam 1/2 s-au mancat deja... deci maine vor fi refacute! Mutumim ptr reteta! Si "La multi ani ptr 2018!"

navidad_2017 1

07.02.2018, 20:55

Dupa succesul pe care le-au avut de Revelion (le-am facut atunci de 2 ori in 4 zile!), am preluat ideea pentru un bufet rece de proportii; de data aceasta am facut o parte numai cu ciupercute (la baza crema de branza cu verdeturi si presarate cu parmezan) si o parte numai cu masline (la baza Ajvar si "capacite" cu o felioara de branza Raclette). Au fost peste 100 de bucati, care au disparut rapid! (conform "gurilor rele", s-ar fi "spurcat" la ele si "vegani" convinsi ) Multumim inca o data ptr idee!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cascaval pane