Aperitive

de Dana_Retetegg in Aperitive / Garnituri, 26 Noi 2011 | 14125 vizualizari

 

Variantele mele de aperitive, de la doua dintre petrecerile recente din familie:)

 

INGREDIENTE

  • Platou cu pastrama de porc, cascaval, masline, ardei si castraveti;
  • Platou cu rosii umplute cu crema de branza (cu verdeata si unt);
  • Oua umplute, salata boeuf, salata de icre, salata de conopida
  • Platou cu mini 'frigarui' cu sunca si cascaval (dobos aperitiv), masline si barcute de ardei cu icre
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitive:

Platou cu rosii umplute cu crema de branza:

Am taiat rosiile cu un dispozitiv din plastic (am un set cica pt party cu tot felul de nebunii care taie si orneaza) pe unele si le-am garnisit fie cu icre, fie cu masline, pe altele cu crema de branza. Le-am asezat pe platouri mari.

Mini 'frigarui' cu sunca si cascaval:

Cu formele de taiat (trefle si inimioare) am decupat cascaval si sunca, le-am pus alternativ pe o scobitoare si in capat am asezat cate o maslina. Daca nu aveti forme merg taiate oricum va poarta imaginatia.

Barcute de ardei cu icre:

Ardeiul se taie in 4 pe lungime, se scot semintele si se umplu 'barcutele' cu icre.

Oua umplute; Salata boeuf; Salata de icre; Salata de conopida

TIPS-URI

1

Nu prea stiu sa va spun in grame cate am avut din fiecare, insa fiecare gospodina cam stie cat sa pregateasca in functie de nr. de persoane:)

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Trigoane cu umplutura de peste si ciuperci