Aperitiv triunghiuri cu branza

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 17 Iun 2018 | 5423 vizualizari

 

"picnicul bucatarasilor"

 

INGREDIENTE

  • 400 g aluat foietaj proaspat
  • 400 g branza de burduf
  • 100 g branza dulce de vaci
  • 4 galbenusuri
  • mac
  • susan
  • 1 galbenus pentru uns
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv triunghiuri cu branza:

Branza de burduf se marunteste si se amesteca cu branza de vaci si 4 galbenusuri.

Se pune o foaie de aluat pe blatul de lucru dat cu faina si se netezeste cu sucitorul.

Se taie in 12 bucati.

Se pune o lingurita cu varf de branza pe fiecare bucata.

Se unge pe margini cu galbenus de ou, se pliaza parte pe parte in triunghi si se preseaza marginile cu o furculita.

Se fac cate 3 taieturi oblice pe fiecare triunghi si se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Se ung cu galbenus de ou si se presara cu mac sau susan.

Se introduce in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 25-30 minute.

Cand sunt rumenite frumos sunt gata.

Se lasa la racit.

Sunt bune si calde.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv triunghiuri cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

pe 27.05 la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

pe 27.05 la 13:19

Salată de ouă - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 27.05 la 08:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Platou - aperitiv