Aperitiv toast cu avocado, peste afumat si microplante

de simona72 in Aperitive / Garnituri, 28 Sep 2018 | 3971 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 felii de paine
  • 1 avocado
  • 1 graunte de usturoi
  • 2 linguri ulei de dovleac
  • sare si piper dupa gust
  • putina zeama de lamaie
  • peste afumat (eu am folosit macrou)
  • microplante (eu am folosit macris si brocoli)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv toast cu avocado, peste afumat si microplante:

Se prajesc feliile de paine in prajitorul special. Imediat dupa prajire se freaca cu un graunte de usturoi. Se stropesc cu ulei calitativ, restectiv, ulei de dovleac in cazul meu. 

Avocado se taie pe jumatate, se scoate samburele, apoi cu o lingurita se scoate pulpa. Se zdrobeste cu o furculita (nu este necesar sa fie o pasta fina), se pudreaza cu sare si piper si putina zeama de lamaie. Se amesteca. Se imparte in doua si se pune pe cele doua felii de paine. Peste avocado se pun bucati de peste afumat, iar deasupra, atat pentru decor cat si pentru gust, garnisim cu microplante.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv toast cu avocado, peste afumat si microplante" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

ieri la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

ieri la 12:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]