Aperitiv tarta cu jambon si icre negre

de Lau in Aperitive / Garnituri, 12 Apr 2018 | 3738 vizualizari

 

Bunatati de Paste

 

INGREDIENTE

  • Blat
  • 300 g paine (felii)
  • 100 g unt
  • Crema
  • 400 g branza de vaci
  • 200 g smantana
  • 100 g cascaval
  • sare
  • piper
  • 1/2 legatura ceapa verde
  • 100 g jambon feliat
  • 1 legatura marar
  • 1/2 lime
  • icre negre (80g)
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv tarta cu jambon si icre negre:

Blat-intr-un bol faramitam feliile de paine, adaugam unt topit treptat amestecand continuu.

Tapetam o tava de tarta cu folie alimentara, adaugam amestecul de paine si cu o lingura sau cu mana, tapetam pana devine uniform.

Crema-intr-un bol amestecam branza de vaci, smantana, cascavalul dat prin razatoare, jambonul (taiat cubulete),sare, piper, omogenizam dupa care adaugam ceapa si mararul tocat marunt, zeama de la lime, dupa gust.

Adaugam amestecul peste blat in forma, nivelam si deasupra un strat subtire de icre.

Dam la frigider cateva ore dupa care decoram dupa plac sau servim asa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv tarta cu jambon si icre negre" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu carne si ciuperci