Aperitiv saratele cu cascaval si chimen / Vafe (fara gluten)

de Catalina L in Aperitive / Garnituri, 14 Mar 2020 | 4984 vizualizari

 

De cand vroiam sa fac saratele, aminitiri din copilarie cand le faceam pe forma pusa direct pe aragaz.
Va prezint o varianta fara gluten deci fara faina de grau si facuta cu aparatul electric de vafe.
https://www.blogulluicatalina.com/2020/02/saratele-cu-cascaval-si-chimen-vafe.html

 

INGREDIENTE

  • 100 g cascaval ras
  • 40 g de pudra de migdale
  • 1 ou
  • 3 lingurite pline de smantana grasa
  • sare
  • 1 lingurita rasa de seminte de chimen
Portii: 7
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv saratele cu cascaval si chimen / Vafe (fara gluten):

Se amesteca cascavalul cu pudra de migdale. Se adauga sare si chimen. Punem oul si smantana si amestecam bine.

Incalzim aparatul de wafe.

Punem o lingura buna in centru pentru a obtine o wafa mare.

Lasati 1-2 minute si verificati. Daca este colorata o scoateti.

Puteti face mai mici daca doriti sau le taiati in 4.

Daca vreti sa faceti cosulete nu le colorati prea tare, scoateti-le albe si puneti-le pe fundul unui forme apasand (atentie sunt fierbinti).

Umpleti dupa dorinta, eu am pus salata de varza murata, jambon si castraveciori.

TIPS-URI

1

pentru 7 wafe mari (28 mici)

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv saratele cu cascaval si chimen / Vafe (fara gluten)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

ieri la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv drob de pui mozaic