Aperitiv saratele cu branza si seminte de canepa si susan

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 27 Mar 2017 | 4741 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr margarina Rama
  • 500 gr telemea grasa de oi
  • 50 gr seminte de canepa decorticate
  • 700-800 gr faina alba
  • 2 oua de casa pentru uns
  • 100 gr seminte de susan alb
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv saratele cu branza si seminte de canepa si susan:

Preincalzim cuptorul la 185 grade C.

Margarina Rama se trece cateva secunde prin cuptorul cu microunde.

Punem peste margarina moale, telemeaua grasa de oi, adaugam semintele de canepa si incorporam apoi faina cat cuprinde.

Intindem aluatul pe masa de lucru, taiem betigase din aluat in marimea dorita.

Le asezam in tava tapetata cu hartie de copt.

Batem ouale cu un praf de sare, apoi ungem saratelele si presaram deasupra mult susan alb.

Dam tavile la cuptor, pentru 20-25 minute, pana se rumenesc saratelele frumos.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv saratele cu branza si seminte de canepa si susan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv pancakes cu sunca si mozzarela