Aperitiv saratele cu branza si seminte de canepa si susan

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 27 Mar 2017 | 5108 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr margarina Rama
  • 500 gr telemea grasa de oi
  • 50 gr seminte de canepa decorticate
  • 700-800 gr faina alba
  • 2 oua de casa pentru uns
  • 100 gr seminte de susan alb
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv saratele cu branza si seminte de canepa si susan:

Preincalzim cuptorul la 185 grade C.

Margarina Rama se trece cateva secunde prin cuptorul cu microunde.

Punem peste margarina moale, telemeaua grasa de oi, adaugam semintele de canepa si incorporam apoi faina cat cuprinde.

Intindem aluatul pe masa de lucru, taiem betigase din aluat in marimea dorita.

Le asezam in tava tapetata cu hartie de copt.

Batem ouale cu un praf de sare, apoi ungem saratelele si presaram deasupra mult susan alb.

Dam tavile la cuptor, pentru 20-25 minute, pana se rumenesc saratelele frumos.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv saratele cu branza si seminte de canepa si susan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Rocsi 1

27.03.2017, 20:34

Saratele, saratele, vreau si eu saratele!

Adi 1

27.03.2017, 22:02

Foarte bune!

dantes 1

28.03.2017, 16:40

Bune!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

ieri la 17:53

Garnitură italienească de păstăi - Rapidă, gustoasă și aromată

ieri la 09:40

Tiramisu cu Oreo - Desertul delicios care te cucerește

pe 03.09 la 10:18

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv placinta creata cu urda si marar