Aperitiv rulada cu spanac si branza de vaci

de RODIMUR in Aperitive / Garnituri, 1 Apr 2018 | 5101 vizualizari

COMENTARII (20)

miki_a 1

02.04.2018, 02:43

Îmi plac mult ruladele sărate, mai ales preparate cu ingrediente proaspete, autohtone! Sunt gustoase și dau un "aer" festiv platourilor cu aperitive!

RODIMUR 1

02.04.2018, 04:39

Miki, avem aceleași opinii! Tot ce e proaspăt și autohton mi se pare bun și sănătos!

kytz 1

02.04.2018, 05:47

Servesc și eu !

RODIMUR 1

02.04.2018, 06:10

Cu plăcere, Kytz!

Rahela Velicu 1

02.04.2018, 08:20

Imi place spanacul in orice combinatie

mirela0911 1

02.04.2018, 09:21

Arata bine!

RODIMUR 1

02.04.2018, 10:12

Și mie, Mimi!

RODIMUR 1

02.04.2018, 10:14

Mulțumesc frumos, Mirela! Sper ca data viitoare să arate mai bine...Acum am ținut puțin mai mult blatul în cuptor și s-a uscat puțin...

vasimur 1

02.04.2018, 10:18

navidad_2017 1

02.04.2018, 11:05

Foarte aspectuoasa si dupa ingrediente sigur si delicioasa! Noi "foaia" o facem un pic altfel: innabusim in ulei cozi de ceapa/usturoi verde, leurda; adaugam spanacul proaspat taiat grosier si lasam CU CAPAC sa se faca; facem amestecul piure cu blenderul (trebuie sa fie inca foarte umed!). Separat "calim" cateva linguri de faina in unt/ulei (ca ptr sos Bechamel), adaugam piureul de spanac si amestecam energic; fiarbem usor, pana la consistenta unei mamaligute moi; racim; adaugam 2 - 3 linguri de cascaval ras, galbenusuri, albusuri batute spuma; coacem la foc mediu spre mic, pana se incheaga ouale (faina fiind deja "fiarta", nu trebuie tinuta mult si astfel ramane elastica si nu se usuca)...

-Marius- 1

02.04.2018, 11:06

navidad_2017 1

02.04.2018, 11:18

Umplutura de branza (ad libitum...) o impartim in 2: o parte amestecam cu 1 - 2 lg. pasta de tomate/ ardei rosu sau paprica; in cealalta punem evtl 1 - 2 lg parmezan ras/ branza Feta/ marar tocat/ usturoi pisat. Apoi sau amestecam f GROSIER cele 2 umpluturi, ptr un aspect marmorat... sau ungem 1/2 de foaie cu umplutura roz si cealalta 1/2, cu cea alba: in acest fel se obtin la taiere felii de 2 culori: alb si roz (practic 2 rulade). ptr postare!

RODIMUR 1

02.04.2018, 11:46

Mulțumesc frumos, Marius!

RODIMUR 1

02.04.2018, 11:48

Mulțumesc frumos, Navidad, în special pentru această rețetă pe care o voi pune la păstrare, ca s-o încerc data viitoare. Cred că după această rețetă, rulada este senzațională!

Rocsi 1

02.04.2018, 19:14

Si mie imi place sa pregatesc rulade aperitiv, cu umpluturi diverse! Au mare succes, mai ales pe mesele de sarbatori, cand pregatesti platouri cu de toate!

RODIMUR 1

02.04.2018, 19:23

Așa este, Rocsi! Important este să fie proaspete, atractive și gustoase...

elucubratiiculinare 1

05.04.2018, 23:23

RODIMUR 1

05.04.2018, 23:42

Mulțumesc, Mihaela!

dantes 1

11.04.2018, 17:00

Buna!

RODIMUR 1

11.04.2018, 17:31

Mulțumesc frumos, Dante!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

ULTIMELE COMENTARII

bobtilt

Търсите вълнуващо казино изживяване? Посетете https://onlinecasinobg.net/ – вашият пътеводител в света на онлайн хазарта в България за 2025! Сайтът предлага задълбочени ревюта, сравнения на бонуси и полезни съвети за избор на най-добрите платформи. От слотове като Starburst и Gonzo’s Quest до игри на живо като Lightning Roulette, ще намерите всичко за безопасна и печеливша игра. С информация за плащания чрез PayPal, Skrill, Neteller или криптовалути, както и за прогресивни джакпоти като Mega Moolah, този ресурс е задължителен за всеки играч!

Cozonac cu nuca si cacao

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv trigoane cu ciuperci si cascaval