Aperitiv omleta pufoasa la cuptor

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 17 Mar 2015 | 71095 vizualizari

 

Super buna si satioasa, parol va spun.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr perle de branza cu smantana La Dorna
  • 200 gr salam cu sunca
  • 400 gr ciuperci conserva
  • 5 oua
  • 1 ardei kapia rosu
  • 1 rosie
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv omleta pufoasa la cuptor:

Batem ouale cu sare si piper. Adaugam perlele de branza cu smantana, salamul taiat cubulete, ciupercile din conserva, scurse de zeama si maruntite, ardeiul kapia si rosia taiata cubulete si amestecam bine sa se omogenizeze compozitia.

Incingem cuptorul la 200 de grade, punem compozitia intr-un vas de yena si dam la cuptor pana se rumeneste.

Pofta buna.

TIPS-URI

1

Putem adauga orice in compozitia omletei.

2

Pentru ca nu folosim faina trebuie scurse bine de zeama ingredientele apoase, ca sa se lege compozitia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv omleta pufoasa la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

ieri la 08:34

Maritozzi – Chifle italiene umplute cu frisca

pe 08.04 la 17:05

Covrigi de post - Crocanti la exterior si cu miez pufos

de laura_n 7

pe 08.04 la 16:14

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta creata