"tarte si placinte rumenite si iscusite"
Taiem ceapa in felii subtiri si o caramelizam intr-o tigaie cu putin ulei de masline, sare si piper. O lasam apoi sa se raceasca.
Separat, batem oul cu frisca si 2 linguri de parmezan ras, adaugam apoi ardeiul taiat in cubulete mici, sare si piper.
Taiem coaja feliilor de paine, le presam putin ca sa fie mai subtiri apoi le asezam in forme unse cu ulei.
Cand ceapa s-a racorit, o adaugam amestecului cu ou si umplem feliile de paine cu acest preparat. Dam la cuptor pana se rumeneste, iar centrul pare ferm la atingere.
Intr-o tava cu hartie de copt, presaram restul de 6 linguri de parmezan in forma de cerc si intr-un strat subtire. Dam apoi la cuptor pentru cateva secunde, atat cat sa prinda foarte putina culoare. Scoatem tava din cuptor si lasam parmezanul sa se intareasca doar cateva secunde, apoi luam cercurile crocante si le servim alaturi de tarte.