Aperitiv mini tarte pentru mic dejun

de xana in Aperitive / Garnituri, 6 Noi 2017 | 3852 vizualizari

 

"tarte si placinte rumenite si iscusite"
 

 

INGREDIENTE

  • 6 felii de paine
  • 1 ceapa mica
  • 1 sfert de ardei rosu
  • 1 ou
  • 80 ml frisca lichida neindulcita
  • 8 linguri de parmezan ras
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv mini tarte pentru mic dejun:

Taiem ceapa in felii subtiri si o caramelizam intr-o tigaie cu putin ulei de masline, sare si piper. O lasam apoi sa se raceasca.

Separat, batem oul cu frisca si 2 linguri de parmezan ras, adaugam apoi ardeiul taiat in cubulete mici, sare si piper.

Taiem coaja feliilor de paine, le presam putin ca sa fie mai subtiri apoi le asezam in forme unse cu ulei.

Cand ceapa s-a racorit, o adaugam amestecului cu ou si umplem feliile de paine cu acest preparat. Dam la cuptor pana se rumeneste, iar centrul pare ferm la atingere.

Intr-o tava cu hartie de copt, presaram restul de 6 linguri de parmezan in forma de cerc si intr-un strat subtire. Dam apoi la cuptor pentru cateva secunde, atat cat sa prinda foarte putina culoare. Scoatem tava din cuptor si lasam parmezanul sa se intareasca doar cateva secunde, apoi luam cercurile crocante si le servim alaturi de tarte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv mini tarte pentru mic dejun" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

ieri la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose si tarta aperitiv