Aperitiv foietaj cu cascaval, salam Victoria si ceapa verde

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 22 Mar 2020 | 4168 vizualizari

 

Numai bune ca aperitiv sau pacheţel pentru şcoală/servici sau de ce nu, carantină, autoizolare! ;)

 

INGREDIENTE

  • foietaj Bella cca. 500 g,
  • Pentru umplutură:
  • Cașcaval feliat 8 felii, cca. 200 g,
  • Salam Victoria sau pastramă 8 felii, cca. 100 g,
  • Ceapă verde 4 fire.
  • Pentru topping:
  • ouă 1 bucată,
  • sare de mare,
  • parmesan/cașcaval ras cca. 50 g.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv foietaj cu cascaval, salam Victoria si ceapa verde:

Foietajul se dezgheață la temperatura camerei, apoi se taie cu rola de pizza, pătrate, de 10/10 cm. Pe pătratele de foietaj se aşază câte o felie de cașcaval, una de salam și ceapă verde mărunțită.

Se rulează ca și un corn, apoi se așează în tava tapetată cu foaie de pergament. Se ung cu ou bătut, se presară, sare şi parmesan ras, apoi se pun la copt, în cuptorul preîncins, pentru cca. 15 minute la 250 grade.

 

Spor şi poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv foietaj cu cascaval, salam Victoria si ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu somon - Super rapidă și gustoasă

ieri la 09:32

Sendvișuri calde, la cuptor - Ușor de făcut și savuroase

pe 22.04 la 10:43

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tartine cu jambon