Aperitiv empanadas cu ciuperci si carne de pui

de simona72 in Aperitive / Garnituri, 5 Feb 2014 | 29286 vizualizari

COMENTARII (33)

Constelatialeu 1

06.02.2014, 06:51

Sim0na 1

06.02.2014, 10:58

bunute rau! tre` sa le fac si eu..

_Alina_ 1

06.02.2014, 12:30

Grozave Simonel. Vreau si eu una.

ryta 1

08.02.2014, 09:02

mihaelar63 1

08.02.2014, 11:00

Vai ce bunatate

simona72 1

08.02.2014, 13:13

Multumesc!

Tteodora 1

16.02.2015, 16:12

Buna! Am o intrebare referitoare la reteta cu empandas: se intampla ceva dacă nu le ung cu ou inainte de a le băga in cuptor? Reteta e excelentă însă eu sunt alergică la ambele proteine din ou și mă gândeam dacă îl pot exclude. Mulțumesc

simona72 1

16.02.2015, 18:10

Teodora, sigur ca nu este obligatoriu sa le ungi cu ou, mai ales daca esti alergica...se ung cu ou doar pentru a capata un luciu la suprafata, dar poti sa faci asta daca le ungi doar cu lapte simplu. Pana la urma nu este necesar sa le ungi cu ceva, se pot baga simple, neunse la cuptor...Spor si multumesc de vizita!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

ieri la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

ieri la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]