Aperitiv empanadas cu ciuperci si carne de pui

de simona72 in Aperitive / Garnituri, 5 Feb 2014 | 28893 vizualizari

COMENTARII (33)

Constelatialeu 1

06.02.2014, 06:51

Sim0na 1

06.02.2014, 10:58

bunute rau! tre` sa le fac si eu..

_Alina_ 1

06.02.2014, 12:30

Grozave Simonel. Vreau si eu una.

ryta 1

08.02.2014, 09:02

mihaelar63 1

08.02.2014, 11:00

Vai ce bunatate

simona72 1

08.02.2014, 13:13

Multumesc!

Tteodora 1

16.02.2015, 16:12

Buna! Am o intrebare referitoare la reteta cu empandas: se intampla ceva dacă nu le ung cu ou inainte de a le băga in cuptor? Reteta e excelentă însă eu sunt alergică la ambele proteine din ou și mă gândeam dacă îl pot exclude. Mulțumesc

simona72 1

16.02.2015, 18:10

Teodora, sigur ca nu este obligatoriu sa le ungi cu ou, mai ales daca esti alergica...se ung cu ou doar pentru a capata un luciu la suprafata, dar poti sa faci asta daca le ungi doar cu lapte simplu. Pana la urma nu este necesar sa le ungi cu ceva, se pot baga simple, neunse la cuptor...Spor si multumesc de vizita!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de dovlecei albi cu carne si carne de pui prajita